Tyske skiver
Gode, gammeldagse tyske skiver, passe søte, akkurat slik du husker dem.
Gode, gammeldagse tyske skiver, passe søte, akkurat slik du husker dem.
Gode, gammeldagse tyske skiver, passe søte, akkurat slik du husker dem.
1 time over 2 dager
ca 50 kaker
Fint
Enkelt
425 g hvetemel
125 g potetmel
250 g smør
225 g sukker
1 ts vaniljesukker
1 egg
1 ts bakepulver
Smør og sukker røres hvitt, ha i egg. Tilsett mel med bakepulveret. Arbeid deigen godt sammen. Rull deigen til en tykk pølse. Sett deigen kaldt, gjerne over natten i kjøleskapet.
Skjær 1/2 cm tykke skiver. Arbeidet går lettere når deigen er kald.
Stekes ved 180 grader C i 8-10 minutter, avkjøles på rist.
Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.
Finn nærmeste bakeriutsalg