Tyske skiver

Tyske skiver

Gode, gammeldagse tyske skiver, passe søte, akkurat slik du husker dem.

1 time over 2 dager

Enkelt

Ca. 50 kaker

Fint

Ingredienser

  • 425 g hvetemel
  • 125 g potetmel
  • 250 g smør
  • 225 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 egg
  • 1 ts bakepulver

Slik gjør du 

Smør og sukker røres hvitt, ha i egg. Tilsett mel med bakepulveret. Arbeid deigen godt sammen. Rull deigen til en tykk pølse. Sett deigen kaldt, gjerne over natten i kjøleskapet.

Skjær 1/2 cm tykke skiver.  Arbeidet går lettere når deigen er kald.

Stekes ved 180 grader C i 8-10 minutter, avkjøles på rist. 

Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.

Recent Posts

    Recent Comments

    Ingen kommentarer å vise.