Ostehorn
Ostehorn som er lette å lage, og som smaker nydelig enten det er til lunsjen eller lørdagskosen!
Ostehorn som er lett å lage.
Ostehorn som er lette å lage, og som smaker nydelig enten det er til lunsjen eller lørdagskosen!
1 time
12 horn
Fint
Enkelt
Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 grader C. Rør inn gjær. Bland godt og la deigen heve til dobbel størrelse, ca 1 time.
Del deigen i tre. Kjevle ut til runde deiger. Del dem i seks trekanter og rull hver trekant sammen med den bredeste delen først.
Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca 20 min.
Pensle med vispet egg og strø over med revet ost. Stekes på 200 grader C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.
Tips! Ønsker du grovere horn kan du erstatte 4 dl av hvetemelet med sammalt hvete.
Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.
Finn nærmeste bakeriutsalg