Mandelstang
En konfektbit til kaffen.
Mandelstengene egner seg godt til å fryse ned.
En konfektbit til kaffen. Mandelstengene egner seg godt til å fryse ned.
En konfektbit til kaffen.
Mandelstengene egner seg godt til å fryse ned.
1 time
20 stk. (avhengig av str.)
Enkelt
Mal mandler og bland sammen med melis og 3 eggehviter. Deigen skal ikke være for hard og smuldrete, og ikke for bløt og klissete.
Rull litt lange pølser, som er ca. 1,5 cm tykke, og del opp i ønskede lengder. Rull stengene i mandelflak og legg på et brett med bakepapir.
Stekes midt i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter.
Smelt sjokolade i vannbad, dypp avkjølte stenger i sjokolade og legg på et brett med papir eller plast.
Vent et par minutter og mandelstengene er klare til å nytes.
Oppbevaring
3–4 dager i romtemperatur, en uke til 14 dager i kjøleskap eller inntil et halvt år i frysen.
Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.
Finn nærmeste bakeriutsalg