Kransekakeknekk

Kransekakeknekk

Nydelige, seige og med ekte mandler.  Serveres til kaffen eller som tilbehør til is og dessert.

1 time over 2 dager

Middels

Avhenger av størrelsen du lager

Fint

Ingredienser

  • 500 g mandler
  • 500 g melis
  • 4 store eggehviter,  uvispet

Slik gjør du 

Dag 1:
Mal mandlene og bland dem med melis og 2 uvispede eggehviter.  Elt deigen godt sammen.  La deigen hvile til neste dag.

Dag 2:
2 stivpiskede eggehviter eltes inn i deigen.  La den hvile i 2 timer.
Sprøyt eller rull deigen til passe store stenger.

Stekes på 170 grader i ca 15 min.

Tips!
Kransekakeknekk egner seg godt til frysing.  De smaker faktisk enda bedre når de har vært fryst!

Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.

Recent Posts

    Recent Comments

    Ingen kommentarer å vise.