Kransekakeknekk
Kransekakeknekk
Nydelige, seige og med ekte mandler. Serveres til kaffen eller som tilbehør til is og dessert.
1 time over 2 dager
Middels
Avhenger av størrelsen du lager
Fint
Ingredienser
- 500 g mandler
- 500 g melis
- 4 store eggehviter, uvispet
Slik gjør du
Dag 1:
Mal mandlene og bland dem med melis og 2 uvispede eggehviter. Elt deigen godt sammen. La deigen hvile til neste dag.
Dag 2:
2 stivpiskede eggehviter eltes inn i deigen. La den hvile i 2 timer.
Sprøyt eller rull deigen til passe store stenger.
Stekes på 170 grader i ca 15 min.
Tips!
Kransekakeknekk egner seg godt til frysing. De smaker faktisk enda bedre når de har vært fryst!
Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.