Baker Brun skillingsboller

Baker Brun skillingsboller

Nå kan du bake ekte Baker Brun skillingsboller uten kliss og søl.  Du finner den i frysedisken i utvalgte dagligvarebutikker!

1,5 time

Superenkelt!

8 skillingsboller

Fin

Ingredienser

  • 8 frosne  skillingsbolle deigemner

Hjemmebakt uten kliss og søl!

1. Sett deigemnene på en bakepapirkledd stekeplate og tin/hev dem i ovnen på 50 grader C i 1 time og 15 min til de er så store at de går i hverandre.

2. Ta bollene ut av ovnen og skru den opp til 200 grader C.  Strø forsiktig på toppen med fint sukker.  Stek bollene midt i ovnen i 10-12 min på 200 grader C til de er gyllen brune.

3. Avkjøl på rist og nyt ekte skillingsboller fra Baker Brun.

Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.

Recent Posts

    Recent Comments

    Ingen kommentarer å vise.