
Baker Brun skillingsboller
Baker Brun skillingsboller
Nå kan du bake ekte Baker Brun skillingsboller uten kliss og søl. Du finner den i frysedisken i utvalgte dagligvarebutikker!
1,5 time
Superenkelt!
8 skillingsboller
Fin
Ingredienser
- 8 frosne skillingsbolle deigemner
Hjemmebakt uten kliss og søl!
1. Sett deigemnene på en bakepapirkledd stekeplate og tin/hev dem i ovnen på 50 grader C i 1 time og 15 min til de er så store at de går i hverandre.
2. Ta bollene ut av ovnen og skru den opp til 200 grader C. Strø forsiktig på toppen med fint sukker. Stek bollene midt i ovnen i 10-12 min på 200 grader C til de er gyllen brune.
3. Avkjøl på rist og nyt ekte skillingsboller fra Baker Brun.

Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.