
Sitronformkake
Sitronformkake
Lett å lage, deilig til kaffen – en skikkelig hverdagskake!
1,5 time
Enkelt
1 kake
Fin
Ingredienser
- 2 dl sukker
- 180 g smør
- 3,6 dl hvetemel
- 3 egg
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 1/2 dl sitronsaft (ca en halv sitron)
- Revet skall av en hel sitron
Slik gjør du
Rør romtemperert smør og sukker lyst og luftig og rør inn ett og ett egg.
Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker, og bland sammen så det blir en jevn masse. Rør inn sitronsaften med raspet sitronskall til slutt.
Stekes i en smurt brødform på 180 grader C i ca 45-50 minutter.
Avkjøl og dekorer med melisglasur og revet sitronskall på toppen.

Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.