
Glutenfrie eplemuffins
Glutenfrie eplemuffins
Glutenfrie eplemuffins som smaker nydelig!
1 time
Enkelt
8 muffins
Ingredienser
- 100 g smør, smeltet
- 130 g sukker
- 2 egg
- 170 g glutenfritt mel
- 1,5 ts bakepulver
- 2 klyper salt
- 2 ts vaniljesukker
- 150 g melk
- 2 epler, skrelt og delt i tynne skiver
- 2 ts kanel
- 2 ss sukker
Slik gjør du
Smelt smør og mål opp de tørre ingrediensene. Pisk sukker og egg til eggedosis. Bland sammen og visp til røren er glatt og fin.
Skrell eplene og skjær i tynne skiver som dyppes i en blanding av kanel og sukker.
Fordel røren i muffinsformer og legg epleskivene ned i hver muffins.
Stekes på 200 ºC midt i ovnen i ca. 15–20 minutter. Avkjøles på rist.

Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss.