Ledige stillinger

Elsker du resultater med kanel i svingene? Vi søker etter ny Adm.direktør for Baker Brun!

Baker Brun er en av Bergens mest tradisjonsrike bedrifter og feiret 125 år i 2018. Siden vår spede begynnelse har vi hevet oss i takt med våre søte deiger. Våre dyktige medarbeidere teller nå et team på 320 ansatte fordelt på butikkdrift, administrasjon og produksjon. I fjor omsatte selskapet boller, brød og andre fristelser for 220 MNOK – og det er vi ganske så stolte av! De siste årene har Baker Brun modernisert og digitalisert så vel profil som forretningsprosesser, men med en klar gjenkjennelse til vår historie. Baker Brun er eid av Norgesbakeriene Holding og Nærbakst ASen del av Cernova konsernet.

Vi søker nå en ny administrerende direktør som har god erfaring fra salg og ledelse, som kan moderne butikkdrift og som har kunnskap om kjededrift. Du er en trygg og tydelig leder, men selv om søte bakverk får folk til å bli veldig medgjørlig, må du ha utpregede samarbeidsevner og jobbe godt på ulike nivåer i organisasjonen med både butikkledere, administrasjon og eiere. Du må like kundedialogen, og betrakte deg selv som en som jakter nye muligheter for mer omsetning i tillegg til å jobbe for utvikling innen digitalisering og effektivisering av arbeidsprosesser. Vi forutsetter at selv om du elsker skillingsboller, har du god nok kunnskap om hvordan du videreutvikler EBITDA og EBIT, og at du kan vise til gode økonomiske resultater og god kostnadskontroll. Vi forventer at du har høyere utdannelse, er pålitelig, initiativrik, engasjert og strukturert i ditt daglige virke.

Vet du forskjellen på briks, brioche, sur deig og surdeig – samt lar deg engasjere rundt en diskusjon om boller skal være med eller uten rosiner, så spanderer vi gjerne en skillingsbolle og en kaffe på deg rundt en prat om du kan være den rette kandidaten til å være med å utvikle selskapet videre.

Vi kan tilby en spennende stilling i verdens vakreste by, hvor vårt bakeri er høyt elsket av ur-befolkningen! Vi forstår at verden har gått videre fra kun brød og vann – og tilbyr konkurransedyktige betingelser i tillegg til daglige smaksprøver.

Arbeidsoppgaver

Overordnet ansvar for vekst og videreutvikling av bedriftens økonomisk resultater og utvikling, bestående av produksjon og bakeriutsalg.

Budsjett- og resultatansvar, ansvar for effektivisering og teknologiutvikling.

Utvikle våre 18 utsalg i nært samarbeid med leder for utsalgene.

Motivere og videreutvikle bedriftens ledergruppe og ansatte.

Skape et godt samarbeidsklima med ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Lede prosess og forhandlinger med større kunder.

Oppfølging mot styret / eiere.

Ønskede kvalifikasjoner

Høyere utdannelse

Erfaring fra næringsmiddelbransjen

Leder- og personalerfaring

God økonomi forståelse

God IT forståelse

Personlige egenskaper

Sterk egendrive og arbeidskapasitet

Strukturert og pålitelig

Gode samarbeidsevner

Positiv og utadvendt

Kommunisere godt muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

En spennende stilling i et selskap i utvikling og som har et sterkt fotfeste og merkenavn i Bergen

Konkurransedyktige betingelser

Byens beste boller…

 

Kontakt styreleder Jan Erik Eikeland på jan.erik.eikeland@cernova.no / mobil: 916 82 298 ved spørsmål om stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt om ønskelig. Last opp søknad sammen med CV snarest og senest innen 22 august.

 

Send inn en åpen søknad for andre stillinger