# Baker Brun --- ## Sider - [Leie lokaler](https://bakerbrun.no/leie-lokaler/): Hos Baker Brun tilbyr vi utleie av sjarmerende og funksjonelle lokaler som passer perfekt til møter, arrangementer og sosiale sammenkomster.... - [Lagunen](https://bakerbrun.no/leie-lokaler/lagunen/): Fint og moderne møterom på Lagunen Storsenter, inntil 12 personer. Vi tilbyr fersk lunsjmat og varm drikke. For mer informasjon... - [Baker Brun og Svensgården](https://bakerbrun.no/leie-lokaler/svensgarden-pa-bryggen/): Vi byr på tradisjonell bakst og deilige retter fra vår nye meny. I andre etasje finner du unike lokaler omgitt... - [Historien](https://bakerbrun.no/om-baker-brun/historien/): Det var en gang en baker. Historien om Baker Brun er en historie om søte deiger, solid håndverk og store... - [Test](https://bakerbrun.no/test/): Våre bakerier Våre bakerier baker rykende ferske fristelser hver dag – det merkes på smaken! Nærmeste bakeriMøtemat By på det... - [Aktiviteter](https://bakerbrun.no/aktiviteter/): Bli med på våre populære strikkekvelder og andre sosiale arrangementer som skaper samhold og hygge i hverdagen. Nyt en kopp... - [Bestill](https://bakerbrun.no/bestill/): Gjør møtene ekstra gode med fersk møtemat og smakfulle kaker fra Baker Brun, enkelt bestilt online! Velg blant våre ferske... - [Kontakt](https://bakerbrun.no/kontakt/): Lurer du på noe? Ta kontakt med ditt nærmeste bakeriutsalg eller send oss en henvendelse, så kommer vi tilbake til... - [Storhusholdning](https://bakerbrun.no/storhusholdning/): Baker Brun leverer ferske og smakfulle bakervarer til storkjøkken og storhusholdninger. Med et bredt utvalg av brød, rundstykker og kaker,... - [Vårt miljøansvar](https://bakerbrun.no/vart-miljoansvar/): I Baker Brun engasjerer vi oss aktivt for å bidra til et bedre miljø og en bærekraftig utvikling. Baker Brun... - [Bakerier](https://bakerbrun.no/bakerier/): Velkommen til ett av våre koselige bakeriutsalg. Foruten de gode, ferskbakte bakervarene våre finner du også småretter og gode lunsjretter.... - [Kakebestilling](https://bakerbrun.no/kakebestilling/): Bygg din egen kake på nett eller ring ditt nærmeste bakeriutsalg. For bedrifter tilbyr vi også levering på døren. Trenger... - [Om Baker Brun](https://bakerbrun.no/om-baker-brun/): Historien Det var en gang en baker. Historien om Baker Brun er en historie om søte deiger, solid håndverk og... - [Møtemat](https://bakerbrun.no/motemat/): By på det lille ekstra med håndlaget møtemat fra Baker Brun. Ute etter fersk og smakfull møtemat til ditt neste... - [Oppskrifter](https://bakerbrun.no/oppskrifter/): Våre beste oppskrifter. Tilbake til hverdagen! Her finner du gode oppskrifter på grove hverdagsbrød, hvorfor ikke prøve det populære brytebrødet... - [Baker Brun](https://bakerbrun.no/): Våre bakerier Våre bakerier baker rykende ferske fristelser hver dag – det merkes på smaken! Nærmeste bakeriMøtemat By på det... --- ## Innlegg --- ## Oppskrifter - [Lussekatter](https://bakerbrun.no/oppskrifter/lussekatter/): Deilige, hjemmelagde lussekatter – en koselig forberedelse til jul! Ingredienser200 g smør5 dl melk50 g gjær1⁄4 g safran1 ts salt2... - [Tyske skiver](https://bakerbrun.no/oppskrifter/tyske-skiver/): Gode, gammeldagse tyske skiver, passe søte, akkurat slik du husker dem. Ingredienser425 g hvetemel125 g potetmel250 g smør225 g sukker1... - [Julebrød](https://bakerbrun.no/oppskrifter/julebrod/): Nybakt julebrød med smør og brunost. Nam! Ingredienser250 g smør (skal være mykt)1 kg hvetemel125 g sukker0,5 ts salt2 ts... - [Kransekakeknekk](https://bakerbrun.no/oppskrifter/kransekakeknekk/): Nydelige, seige og med ekte mandler. Serveres til kaffen eller som tilbehør til is og dessert. Ingredienser500 g mandler500 g... - [Kokosmakroner](https://bakerbrun.no/oppskrifter/kokosmakroner/): Søte, små kokosmakroner hører med til kaffen og til julebordet. Ingredienser4 store eggehviter2,5 dl sukker6 dl kokosmasseSlik gjør du Visp eggehvitene... - [Berlinerkranser](https://bakerbrun.no/oppskrifter/berlinerkranser/): Sprø, søte og gode med mandel og sukker på toppen. Smaker nydelig! Ingredienser2 hardkokte eggeplommer2 rå eggeplommer100 g sukker250 g... - [Sjokolade­kake](https://bakerbrun.no/oppskrifter/sjokoladekake/): Sjokoladekake i langpanne – enkel og rask å lage og uten tvil barnas favoritt! Ingredienser300 g smør3 1/2 dl vann6... - [Frokost­rund­stykker](https://bakerbrun.no/oppskrifter/frokostrundstykker/): Deilige, hjemmelagde rundstykker som er superenkle å lage og som smaker himmelsk. Ingredienser8 dl hvetemel50 g smør50 g gjær1 ts... - [Glutenfrie eplemuffins](https://bakerbrun.no/oppskrifter/glutenfrie-eplemuffins/): Glutenfrie eplemuffins som smaker nydelig! Ingredienser100 g smør, smeltet130 g sukker2 egg170 g glutenfritt mel1,5 ts bakepulver2 klyper salt2 ts... - [En deig, flere muligheter](https://bakerbrun.no/oppskrifter/en-deig-flere-muligheter/): Med denne grunndeigen kan du bake all verdens godsaker – alt fra skillingsboller til bladkrans og mange, mange flere. Ingredienser... - [Mandelstang](https://bakerbrun.no/oppskrifter/mandelstang/): En konfektbit til kaffen. Mandelstengene egner seg godt til å fryse ned. Ingredienser500 g mandler500 g melis3 – 4 eggehviter1... - [Grovt havrebrød](https://bakerbrun.no/oppskrifter/grovt-havrebrod/): Dette blir garantert en suksess til salaten eller suppen! IngredienserBløtlegging6 dl vann300 g lettkokt havregryn150 g sammalt hvete, grov100 g... - [Grove scones](https://bakerbrun.no/oppskrifter/grove-scones/): Scones går superraskt å bake fordi det lages med bakepulver og ikke gjær, og derfor ikke trenger å heve. Ingredienser220... - [Ostehorn](https://bakerbrun.no/oppskrifter/ostehorn/): Ostehorn som er lette å lage, og som smaker nydelig enten det er til lunsjen eller lørdagskosen! Ingredienser9 dl hvetemel50... - [Sitronformkake](https://bakerbrun.no/oppskrifter/sitronformkake/): Lett å lage, deilig til kaffen – en skikkelig hverdagskake! Ingredienser2 dl sukker180 g smør3,6 dl hvetemel3 egg1 ts vaniljesukker1... - [Brownies](https://bakerbrun.no/oppskrifter/brownies/): Ungdommens favoritt! Ingredienser3 dl sukker4 ss kakao1,5 dl hvetemel1 ts vaniljesukker1/2 ts salt150 g smeltet, avkjølt smør2 egg Slik gjør du Bland... - [Bestemors wienerbrød](https://bakerbrun.no/oppskrifter/bestemors-wienerbrod/): Nystekte wienerbrød er noe av det beste du kan få. Det er lett å lage varianter – gi fantasien fritt... - [Hvit dame](https://bakerbrun.no/oppskrifter/hvit-dame/): Festkaken over alle festkaker! Det er ikke så vanskelig som du skulle tro, ta tiden til hjelp og du får... - [Grovt brød med rug](https://bakerbrun.no/oppskrifter/grovt-brod-med-rug/): Grovt brød med rug smaker godt av rug. gresskarkjerner og honning. Gir deg en ekstra god metthetsfølelse og passer godt... - [Baker Brun skillingsboller](https://bakerbrun.no/oppskrifter/baker-brun-skillingsboller/): Nå kan du bake ekte Baker Brun skillingsboller uten kliss og søl. Du finner den i frysedisken i utvalgte dagligvarebutikker!... - [Påskeharer](https://bakerbrun.no/oppskrifter/paskeharer/): Lag koselige påskeharer med barna – superenkelt og godt! Ingredienser150 g smør6 dl melk1 pk gjær1 ts gurkemeie (eller safran)1... - [Brytebrød](https://bakerbrun.no/oppskrifter/brytebrod/): Dette blir garantert en suksess til salaten eller suppen! Ingredienser 25 g gjær 3 dl lunkent vann 2 ss olivenolje... - [Eplekake](https://bakerbrun.no/oppskrifter/eplekake/): Saftig og god eplekake – nydelig med vaniljeis! Ingredienser200 g sukker200 g smør4 egg110 g hvetemel1,5 ts bakepulver3 epler1,5 t... --- ## Bakerier - [Svensgården, Bryggen](https://bakerbrun.no/bakerier/svensgarden-bryggen/): På Svensgården kan du nyte deilig bakst og nydelige retter fra vår meny. Ta gjerne kontakt for booking av møte... - [Åsane Storsenter - Bygg A](https://bakerbrun.no/bakerier/asane-storsenter-bygg-a/): I vår butikk i Åsane Storsenter har vi vår flinkeste kokk og baker på plassen. Han tryller frem de lekreste... - [Horisont](https://bakerbrun.no/bakerier/horisont/): Velkommen til vårt nye bakeriutsalg på Horisont. Følg duften av nystekte skillingsboller og brød, deilige påsmurte rundstykker og nytraktet kaffe.... - [Amfi Knarvik](https://bakerbrun.no/bakerier/amfi-knarvik/): Velkommen til vårt bakeriutsalg på Amfi Knarvik. Du finner oss like ved Vinmonopolet. Følg duften av nystekte skillingsboller og brød,... - [Fantoft](https://bakerbrun.no/bakerier/fantoft/): Velkommen til vårt koselige bakeriutsalg på Fantoft! Deilige, nybakte bakervarer rett fra ovnen, gode påsmurte rundstykker, og deilige kaker. Vi... - [Amfi Stord](https://bakerbrun.no/bakerier/amfi-stord/): Stordabuerne har talt! De fleste ønsket et grovt brød og et surdeigsbrød. Stordabrødet er derfor et grovt surdeigsbrød som er... - [Vestkanten](https://bakerbrun.no/bakerier/vestkanten/): Endelig på Vestkanten! Velkommen til vårt nye bakeriutsalg på Vestkanten – du finner oss like ved Obs! Besøk oss på... - [Åsane Storsenter - Bygg B](https://bakerbrun.no/bakerier/asane-storsenter/): Nå har vi to Baker Brun utsalg i Åsane Storsenter, både bygg A og bygg B. Vi baker ferske, gode... - [Danmarksplass](https://bakerbrun.no/bakerier/danmarksplass/): Besøk vårt bakeriutsalg på Danmarksplass! Ferske skillingsboller hele dagen! Deilige lunsj- og kveldsretter, nybakte brød og boller hver dag. Praktisk... - [Telegrafen](https://bakerbrun.no/bakerier/telegrafen/): Besøk oss på Telegrafen Vi har pusset opp lokalene våre i Telegrafen, de nydelige lokalene midt i bygningen fortjente en... - [Sletten Senter](https://bakerbrun.no/bakerier/sletten-senter/): Besøk oss på Sletten Senter! Baker Brun på Sletten Senter ligger på gateplan like ved inngangen på høyre side. Her... - [Sartor Storsenter](https://bakerbrun.no/bakerier/sartor-storsenter/): Besøk oss på Sartor Storsenter! Baker Brun på Sartor Storsenter er etablert i den sørlige delen av senteret med inngang... - [Nesttunsenteret](https://bakerbrun.no/bakerier/nesttunsenteret/): Vi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunsjretter og grove gode brød finner du alle dager... - [Laksevåg Senter](https://bakerbrun.no/bakerier/laksevag-senter/): Vi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunsjretter og grove gode brød finner du alle dager... - [Lagunen](https://bakerbrun.no/bakerier/lagunen/): I Lagunen Storsenter finner du oss like til venstre for hovedinngangen. Her baker vi med våre deiger fra morgen til... - [Kleppestø Senter](https://bakerbrun.no/bakerier/kleppesto-senter/): Vinteren 2014 utvidet og bygget vi ny butikk i andre etasje i Kleppestø senter. Med lyse flotte omgivelser og glasstak... - [Bryggen](https://bakerbrun.no/bakerier/bryggen/): Du finner oss i den gamle gården på Bryggen hvor vi baker tradisjonelle brød og boller for både Bergensere og... - [Blomsterdalen](https://bakerbrun.no/bakerier/blomsterdalen/): Like ved åpningen finner du Baker Bruns bakerikafé. Vi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunchretter... - [Bergen Storsenter](https://bakerbrun.no/bakerier/bergen-storsenter/): Vi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunchretter og grove gode brød finner du alle dager... - [Oasen](https://bakerbrun.no/bakerier/oasen/): Vi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunchretter og grove gode brød finner du alle dager... - [Amfisenteret Os](https://bakerbrun.no/bakerier/amfisenteret-os/): Vi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunsjretter og grove gode brød finner du alle dager... - [Klosteret](https://bakerbrun.no/bakerier/klosteret/): Vi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunsjretter og grove gode brød finner du alle dager... --- # # Detailed Content ## Sider - Published: 2024-12-12 - Modified: 2025-05-09 - URL: https://bakerbrun.no/leie-lokaler/ Hos Baker Brun tilbyr vi utleie av sjarmerende og funksjonelle lokaler som passer perfekt til møter, arrangementer og sosiale sammenkomster. Enten du ønsker en moderne atmosfære på Marineholmen, en sentral beliggenhet på Lagunen, eller historisk sjarm på Svensgården på Bryggen, har vi et lokale som møter dine behov. La oss bidra til å gjøre ditt arrangement minneverdig i våre inspirerende omgivelser. LagunenFint og moderne møterom på Lagunen Storsenter, inntil 12 personer. Vi tilbyr fersk lunsjmat og varm drikke. Les merSvensgården på BryggenUnike selskapslokaler i historiske omgivelser på Bryggen. Passer godt til både dåp, konfirmasjon og runde dager.  Les mer --- - Published: 2024-12-12 - Modified: 2024-12-12 - URL: https://bakerbrun.no/leie-lokaler/lagunen/ LagunenFint og moderne møterom på Lagunen Storsenter, inntil 12 personer. Vi tilbyr fersk lunsjmat og varm drikke. For mer informasjon ta kontakt på e-post lagunen@bakerbrun. no eller telefon 926 78 808.   --- - Published: 2024-12-12 - Modified: 2025-06-23 - URL: https://bakerbrun.no/leie-lokaler/svensgarden-pa-bryggen/ Baker Brun og Svensgården Vi byr på tradisjonell bakst og deilige retter fra vår nye meny. I andre etasje finner du unike lokaler omgitt av historiske omgivelser på Bryggen, perfekte for møter, konferanser og feiringer. Vi leier ut disse spesielle lokalene, og tilbyr alt du trenger for en vellykket anledning. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller les videre nedenfor. Vi har alle rettigheter. La neste møte finne sted i inspirerende og historiske omgivelser på Bryggen og Svensgården. Ta kontakt for booking Priser Halv dag (4 timer): kr 3 000 – Velg mellom 09:00–13:00 eller 13:00–17:00 Heldag (8 timer): kr 4 500 – 09:00–17:00   For booking kontakt Svensgården på Bryggen. Vi gleder oss til å høre fra deg!    Praktisk info "Det blå rommet" er det perfekte lokalet for ditt neste møte eller arrangement – midt i historiske omgivelser hos Bakeriet på Bryggen. Vi tilbyr:Kapasitet: opptil 20 personer Gratis WiFi og høyhastighets internett Projektor med HDMI-tilkobling Behagelig klimaanleggKaffe, te og vann (inkludert i leieprisen) Se alternativer for servering under.   --- - Published: 2024-11-13 - Modified: 2025-06-30 - URL: https://bakerbrun.no/om-baker-brun/historien/ Det var en gang en baker. Historien om Baker Brun er en historie om søte deiger, solid håndverk og store drømmer – og alt startet på 1800-tallet i Bergen. Kjøpmannssønnen Ferdinand Brun er svennen som dro ut i Europa med en drøm om en gang å etablere sitt eget bakeri i sin hjemby Bergen. I 1893 går drømmen i oppfyllelse, og forretningen fylles opp av langebrød, løsebrød og skillingsboller fra bakeriet. Fra svenn til bakermesterFerdinand Brun tok svenneprøve i Bergen på 1880-tallet, og etter noen år hos sin baker-tremenning i Oslo var tiden inne for svennevandring. Brun dro først til København, der han arbeidet med fristende wienerbrød og de danske karakteristiske mørke rugbrødene. Deretter dro han til Hamburg. Etter et år stod Sachsen for tur, før turen gikk videre til Dresden. Så, i 1892, var tiden inne for å føre faget videre selv. Olava Birgithe Krohn, som hadde lovet seg til Ferd nand før han dro fra Bergen mange år i forveien, ventet og lengtet. Et år senere, i 1893, var de gift, og bakeriet åpnet. Over et århundre med kvalitetBakermester Ferdinand Brun var en dyktig fagmann og fikk raskt ord på seg for å være blant de beste bakerne i Bergen. Dyktighet til faget og ønsket om å levere kvalitet i alle ledd har fulgt Baker Brun helt fra starten til dags dato. Baker Brun er en av Norges eldste bakeribedrifter og bevarer en stolt baketradisjon kombinert med gode bergenske tradisjoner. Samtidig som Baker Brun ivaretar tradisjon er det... --- - Published: 2024-11-13 - Modified: 2024-11-18 - URL: https://bakerbrun.no/test/ Våre bakerier Våre bakerier baker rykende ferske fristelser hver dag – det merkes på smaken! Nærmeste bakeriMøtemat By på det lille ekstra med håndlaget møtemat fra Baker Brun. Bestill møtematKakebestilling Bygg din egen kake på nett eller ring ditt nærmeste bakeriutsalg. Bestill kakeFrokost­rund­stykker2 timerEnkeltGrove scones40-60 minEnkeltBrownies1 timeEnkeltPrøv noe nytt og spennende! Her finner du gode oppskrifter på alt i fra grove hverdagsbrød til scones og deilige kaker.  For ikke å snakke om våre prisvinnende skillingsboller! Alle oppskrifter Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-11-05 - Modified: 2025-07-07 - URL: https://bakerbrun.no/aktiviteter/ Bli med på våre populære strikkekvelder og andre sosiale arrangementer som skaper samhold og hygge i hverdagen. Nyt en kopp kaffe og noe godt å bite i mens du deltar på aktiviteter som gjør bakeriet til et levende møtested. Barseltreff Sted: Baker Brun ÅsaneDato: Hver onsdag, oppstart 6. augustTidspunkt: 11:00-13:00  Ta med deg den lille og nyt en avslappende stund sammen med andre foreldre. Vi legger ut matter til babyene på gulvet, og du er hjertelig velkommen til å ta med barnevennlige leker om ønskelig. Som deltaker får du 20 % rabatt på hele vårt sortiment – vis bare frem arrangementet i disken for å benytte deg av tilbudet.  Strikkekafé Sted: Baker Brun Klosteret Dato: Nye datoer kommer til høstenTidspunkt: 17:00-19:00  Et nytt år står for tur og vi arrangerer fast strikkekafé i vår koselige kafe på Klosteret, første torsdag hver måned. Du er hjertelig velkommen til en koselig og kreativ stund hos oss - ta med deg venner og kjente og bli med!  Strikkekafé Sted: Baker Brun LaksevågDato: Nye datoer kommer til høstenTidspunkt: 18:00-20:00  Et nytt år for tur og vi arrangerer fast strikkekafé i vår koselige kafe på Laksevåg senter, siste onsdag hver måned. Du er hjertelig velkommen til en koselig og kreativ stund hos oss - ta med deg venner og kjente bli med!  Strikkekafé Sted: Baker Brun VestkantenDato: Nye datoer kommer til høstenTidspunkt: 18:00-20:00  Et nytt år står for tur og vi arrangerer fast strikkekafé i vår koselige kafe på Vestkanten, andre torsdag hver måned. Du er... --- - Published: 2024-11-01 - Modified: 2024-11-01 - URL: https://bakerbrun.no/bestill/ Gjør møtene ekstra gode med fersk møtemat og smakfulle kaker fra Baker Brun, enkelt bestilt online! Velg blant våre ferske rundstykker, smørbrød og kaker, perfekt til alle anledninger. Vi leverer også til storhusholdninger som kantiner, hoteller og restauranter – ta kontakt med oss direkte for bestilling til storkjøkken. MøtematBy på det lille ekstra med håndlaget møtemat fra Baker Brun. Ute etter fersk og smakfull møtemat til ditt neste arrangement? Hos Baker Brun tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsrik møtemat. Bestill møtematKakeBygg din egen kake på nett eller ring ditt nærmeste bakeriutsalg. Trenger du en kake til bursdag, bryllup eller en andre feiringer? Hos Baker Brun kan du enkelt bestille kaker til alle anledninger. Bestill kakeStorhusholdningMed et bredt utvalg av brød, rundstykker og kaker, laget med fokus på kvalitet og håndverk, er vi en pålitelig leverandør for hoteller, kantiner, restauranter og andre serveringssteder. Les mer om tilbudet --- - Published: 2024-10-28 - Modified: 2025-02-17 - URL: https://bakerbrun.no/kontakt/ Lurer du på noe? Ta kontakt med ditt nærmeste bakeriutsalg eller send oss en henvendelse, så kommer vi tilbake til deg. window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-277', options: {"center":{"lat":60. 2748418,"lng":5. 236645999999999},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false},"info_windows":} }); KontaktinfoE-post: kundeservice@bakerbrun. noTelefon: 55 34 96 00HovedkontorEspehaugen 34
5258 BlomsterdalenFinn nærmeste bakeri Bli bedriftskunde Som bedriftskunde hos Baker Brun får du tilgang til skreddersydde løsninger som passer dine behov, enten det er daglig levering av møtemat, kaker eller andre bakervarer. Ta kontakt med ditt ønskede bakeriutsalg for å bli bedriftskunde i dag. Vi gjør det enkelt å planlegge servering til møter og arrangementer med pålitelige leveranser og produkter av høy kvalitet. --- - Published: 2024-10-28 - Modified: 2025-02-12 - URL: https://bakerbrun.no/storhusholdning/ Baker Brun leverer ferske og smakfulle bakervarer til storkjøkken og storhusholdninger. Med et bredt utvalg av brød, rundstykker og kaker, laget med fokus på kvalitet og håndverk, er vi en pålitelig leverandør for hoteller, kantiner, restauranter og andre serveringssteder. Våre produkter er utviklet for å møte behovene til profesjonelle kjøkken, med lang holdbarhet og en smak som tilfredsstiller kresne gjester. Kontakt oss  Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål – vi hjelper deg gjerne med å finne de rette produktene til din storhusholdning. Daniel Håkansson adm. dir. / CEO989 03 328 --- - Published: 2024-10-28 - Modified: 2024-10-28 - URL: https://bakerbrun.no/vart-miljoansvar/ I Baker Brun engasjerer vi oss aktivt for å bidra til et bedre miljø og en bærekraftig utvikling. Baker Brun forplikter seg til å bidra med interne retningslinjer for ansvarlig forretningspraksis gjennom å: Bevare miljøet, respektere menneskerettigheter, ivareta arbeidstakers rettigheter og unngå korrupsjon og smøring. Vi stiller krav til våre leverandører av varer og tjenester. Bærekraftig produksjonBaker Brun har de beste forutsetninger for å representere bærekraftig produksjon av matvarer. Vi produserer ulike typer brød og bakervarer, hvor mesteparten er kornbaserte matvarer. Korn er et næringsmiddel som krever svært lite foredling og energi før det kan benyttes som mat. Brød og bakervarer har ett av de laveste Co2-avtrykkene innen matproduksjon.  Arbeid mot svinn Baker Brun var den første bedriften i Hordaland til å inngå en samarbeidsavtale med Too Good To Go. Via dette samarbeidet har Baker Brun reddet over 145. 000 poser med mat, tilsvarende ca 150 tonn med mat fra å bli til dyrefôr, og heller konsumeres som menneskemat. På denne måten har Baker Brun kuttet svinnet sitt med over 60%.  Forskningsprosjekter Baker Brun er med på en rekke forskningsprosjekter sammen med blant annet Nofima. Det jobbes også på tvers av bransjer for å se på utnyttelse av ressurser. Det pågår blant annet et felles prosjekt der vi ser på utnyttelse av restråstoff fra andre bransjer som kan benyttes inn mot bakerbransjen. Innovative pakkeløsninger skal i tillegg bidra til økt holdbarhet av ferske brød, og redusert bruk av plastmaterialer som vil bidra til økt bærekraft i verdikjeden for bakervarer. Det er gjennomført... --- - Published: 2024-10-24 - Modified: 2025-02-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/ Velkommen til ett av våre koselige bakeriutsalg. Foruten de gode, ferskbakte bakervarene våre finner du også småretter og gode lunsjretter. Flere av våre bakeriutsalg er søndagsåpne: Baker Brun Sletten, Bergen Storsenter, Klosteret, Danmarksplass, Fantoft og på Bryggen. Ønsker du nystekte bakervarer fra oss hjem til deg, kan du enkelt bestille det på motemat. bakerbrun. no, Morgenlevering eller AMOI fra Telegrafen. I Baker Brun bruker vi kun de beste råvarene og oppskriftene. Produktene blir til gjennom velutviklede bakeprosesser utført av bakere med høy faglig kompetanse. Det er slik vi kan tilby ekte, fersk og himmelsk gode bakervarer. Se alle bakerier window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-278', options: {"center":{"lat":60. 35519568502718,"lng":5. 265611238542101},"zoom":11,"width":"100%","height":"650","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Finn nærmeste bakeri  window. MRK_MAPLIST_INSTANCES = window. MRK_MAPLIST_INSTANCES || ; MRK_MAPLIST_INSTANCES. push({ map: 'mm-list-278', limit: 4, markers: }); Amfi KnarvikKvernhushaugane 10, 5914 IsdalstøAmfi StordHamnegata 11, 5411 StordAmfisenteret OsPrestegardskogen 2B, 5200 OsÅsane Storsenter – Bygg ABygg A, Åsane Senter 42, 5116 UlsetÅsane Storsenter – Bygg BBygg B, underetg. , 5116 UlsetBergen StorsenterStrømgaten 8, 5015 BergenBlomsterdalenLilandsvegen 3, 5258 BlomstedalenBryggenBryggen 47, 5003 BergenDanmarksplassFjøsangerveien 32, 5054 BergenFantoftFantoftveien 16, 5072 BergenHorisontMyrdalsvegen 2, 5130 NyborgKleppestø SenterGamle Kleppestøvegen 2, 5300 KleppestøKlosteretKlostergaten 2, 5005 BergenLagunenLaguneveien 12, 5239 RådalLaksevåg SenterKringsjåveien 89, 5163 LaksevågNesttunsenteretØstre Nesttunvegen 16, 5221 NesttunOasenFolke Bernadottes vei 52, 5147 FyllingsdalenSartor StorsenterSartorvegen 12, 5353 StraumeSletten SenterVilhelm Bjerknes’ vei 4, 5081 BergenSvensgården, BryggenBryggen 27, 5003 BergenTelegrafenStarvhusgaten 4, 5014 BergenVestkantenLoddefjordvn. 2, 5171 Loddefjord Bli med på våre populære strikkekvelder, quizkvelder og andre sosiale arrangementer som skaper samhold og hygge i hverdagen. Se aktiviteter --- - Published: 2024-10-22 - Modified: 2025-02-17 - URL: https://bakerbrun.no/kakebestilling/ Bygg din egen kake på nett eller ring ditt nærmeste bakeriutsalg. For bedrifter tilbyr vi også levering på døren.  Trenger du en kake til bursdag, bryllup eller en andre feiringer? Hos Baker Brun kan du enkelt bestille kaker til alle anledninger. Vi tilbyr et bredt utvalg av håndlagde kaker, fra klassiske bløtkaker til smakfulle sjokoladekaker. Våre kaker lages med de beste råvarene og passer perfekt til enhver feiring. Bestill kake Bli bedriftskunde Som bedriftskunde hos Baker Brun får du tilgang til skreddersydde løsninger som passer dine behov, enten det er daglig levering av møtemat, kaker eller andre bakervarer. Ta kontakt med ditt ønskede bakeriutsalg for å bli bedriftskunde i dag. Vi gjør det enkelt å planlegge servering til møter og arrangementer med pålitelige leveranser og produkter av høy kvalitet. By på det lille ekstra med håndlaget møtemat fra Baker Brun. Bestill møtemat --- - Published: 2024-10-22 - Modified: 2024-12-12 - URL: https://bakerbrun.no/om-baker-brun/ Historien  Det var en gang en baker.  Historien om Baker Brun er en historie om søte deiger, solid håndverk og store drømmer – og alt startet på 1800-tallet i Bergen. Les historien vårLedige stillinger Baker Brun jobber målrettet for å viderutvikle, være innovative, skape nye og beholde gamle tradisjoner innenfor hygge, bakst, ferskhet og effektivitet.  Se ledige stillingerAktiviteter Bli med på våre populære strikkekvelder, quizkvelder og andre sosiale arrangementer som skaper samhold og hygge i hverdagen.  Se alle aktiviteter --- - Published: 2024-10-21 - Modified: 2025-02-17 - URL: https://bakerbrun.no/motemat/ By på det lille ekstra med håndlaget møtemat fra Baker Brun. Ute etter fersk og smakfull møtemat til ditt neste arrangement? Hos Baker Brun tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsrik møtemat, inkludert ferske rundstykker, smørbrød og fristende bakverk. Våre håndlagde produkter er laget med de beste råvarene, perfekt for møter, seminarer og bedriftsarrangementer. Bestill møtemat fra Baker Brun i dag, og løft stemningen på ditt neste møte med det lille ekstra. Bestill møtemat Bli bedriftskunde Som bedriftskunde hos Baker Brun får du tilgang til skreddersydde løsninger som passer dine behov, enten det er daglig levering av møtemat, kaker eller andre bakervarer. Ta kontakt med ditt ønskede bakeriutsalg for å bli bedriftskunde i dag. Vi gjør det enkelt å planlegge servering til møter og arrangementer med pålitelige leveranser og produkter av høy kvalitet. Bygg din egen kake på nett eller ring ditt nærmeste bakeriutsalg. For bedrifter tilbyr vi også levering på døren. Bestill kake --- - Published: 2024-10-04 - Modified: 2024-11-01 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/ Våre beste oppskrifter. Tilbake til hverdagen! Her finner du gode oppskrifter på grove hverdagsbrød, hvorfor ikke prøve det populære brytebrødet vårt? Det passer ypperlig til suppe og salat og er alltid godt på et lunsjbord. Brytebrød2 timerEnkeltEplekake1,5 timeEnkeltSjokolade­kake1 timeEnkeltFrokost­rund­stykker2 timerEnkeltGlutenfrie eplemuffins1 timeEnkeltEn deig, flere muligheter3 timerEnkeltMandelstang1 timeEnkeltGrovt havrebrød3 timerMiddelsGrove scones40-60 minEnkeltOstehorn1 timeEnkeltSitronformkake1,5 timeEnkeltBrownies1 timeEnkeltBestemors wienerbrød3 timerEnkeltHvit dame3 timerMiddelsGrovt brød med rug4 timerEnkeltBaker Brun skillingsboller1,5 timeSuperenkelt! Påskeharer2 timerMiddels Lussekatter1,5 timerEnkeltTyske skiver1 time over 2 dagerEnkeltJulebrød3 timerEnkeltKransekakeknekk1 time over 2 dagerMiddelsKokosmakroner1 timeEnkeltBerlinerkranser2 timerMiddels --- - Published: 2024-09-26 - Modified: 2025-06-04 - URL: https://bakerbrun.no/ Våre bakerier Våre bakerier baker rykende ferske fristelser hver dag – det merkes på smaken! Nærmeste bakeriMøtemat By på det lille ekstra med håndlaget møtemat fra Baker Brun. Bestill møtematKakebestilling Bygg din egen kake på nett eller ring ditt nærmeste bakeriutsalg. Bestill kakeFrokost­rund­stykker2 timerEnkeltGrove scones40-60 minEnkeltBrownies1 timeEnkeltPrøv noe nytt og spennende! Her finner du gode oppskrifter på alt i fra grove hverdagsbrød til scones og deilige kaker.  For ikke å snakke om våre prisvinnende skillingsboller! Alle oppskrifter Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- --- ## Innlegg --- ## Oppskrifter - Published: 2024-11-01 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/lussekatter/ - Kategorier: Jul LussekatterDeilige, hjemmelagde lussekatter – en koselig forberedelse til jul! 1,5 timerEnkelt20 stk. Fint Ingredienser200 g smør5 dl melk50 g gjær1⁄4 g safran1 ts salt2 dl sukker2 egg18 – 20 dl hvetemel1 egg til pensling2 ss rosiner til pyntSlik gjør du Smelt smør og tilsett melk. Varm melkblandingen til den er ca. 37 °C. Rør ut gjær i den lunkne blandingen. Ha i safran og rør godt. Tilsett salt, sukker og egg. Ha i litt og litt mel av gangen, bland til en smidig deig. Ha deigen på melet bakebord. Trill 16 tynne pølser og form dem til lussekatter og la deigen heve til dobbel størrelse (ca. 1 time) på et lunt sted. Sett på rosin og pensle med egg. Stekes på 225 grader C i 8-10 min, avkjøles på rist. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-11-01 - Modified: 2024-11-01 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/tyske-skiver/ - Kategorier: Jul Tyske skiverGode, gammeldagse tyske skiver, passe søte, akkurat slik du husker dem. 1 time over 2 dagerEnkeltCa. 50 kakerFint Ingredienser425 g hvetemel125 g potetmel250 g smør225 g sukker1 ts vaniljesukker1 egg1 ts bakepulverSlik gjør du Smør og sukker røres hvitt, ha i egg. Tilsett mel med bakepulveret. Arbeid deigen godt sammen. Rull deigen til en tykk pølse. Sett deigen kaldt, gjerne over natten i kjøleskapet. Skjær 1/2 cm tykke skiver. Arbeidet går lettere når deigen er kald. Stekes ved 180 grader C i 8-10 minutter, avkjøles på rist.   Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-11-01 - Modified: 2025-01-13 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/julebrod/ - Kategorier: Jul JulebrødNybakt julebrød med smør og brunost. Nam!  3 timerEnkelt3 brødFint Ingredienser250 g smør (skal være mykt)1 kg hvetemel125 g sukker0,5 ts salt2 ts kardemomme50 g gjær6 dl melk250 g rosiner2 pk sukat (kan sløyfes)1 egg til penslingSlik gjør du Bland alle tørre ingredienser og tilsett lunken melk hvor gjæren er rørt ut. Blandes godt og elt deretter mykt smør inn i deigen. Tilsett rosiner og sukat tilslutt. La deigen heve i ca 1 time. Del deigen i to og form til to brød som legges i form. Etterhev i ca 30 min. Pensle med sammenpisket egg og stek dem på 200 grader i ca 40 minutter, avkjøles på rist.   Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-11-01 - Modified: 2025-01-13 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/kransekakeknekk/ - Kategorier: Jul KransekakeknekkNydelige, seige og med ekte mandler. Serveres til kaffen eller som tilbehør til is og dessert. 1 time over 2 dagerMiddelsAvhenger av størrelsen du lagerFint Ingredienser500 g mandler500 g melis4 store eggehviter, uvispetSlik gjør du Dag 1:Mal mandlene og bland dem med melis og 2 uvispede eggehviter. Elt deigen godt sammen. La deigen hvile til neste dag. Dag 2:2 stivpiskede eggehviter eltes inn i deigen. La den hvile i 2 timer. Sprøyt eller rull deigen til passe store stenger. Stekes på 170 grader i ca 15 min. Tips! Kransekakeknekk egner seg godt til frysing. De smaker faktisk enda bedre når de har vært fryst! Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-11-01 - Modified: 2025-01-13 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/kokosmakroner/ - Kategorier: Jul KokosmakronerSøte, små kokosmakroner hører med til kaffen og til julebordet. 1 timeEnkeltCa. 40 stkFint Ingredienser4 store eggehviter2,5 dl sukker6 dl kokosmasseSlik gjør du Visp eggehvitene lett og bland dem med sukker og kokosmasse i en kjele. La massen tykne over svak varme og under kraftig røring til den holder formen. Legg deigen i topper med teskje på plater med bakepapir. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 10 min, avkjøles på rist.   Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-11-01 - Modified: 2025-01-13 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/berlinerkranser/ - Kategorier: Jul BerlinerkranserSprø, søte og gode med mandel og sukker på toppen. Smaker nydelig! 2 timerMiddelsCa. 40 stkFint Ingredienser2 hardkokte eggeplommer2 rå eggeplommer100 g sukker250 g smør300 g hvetemelEggehvite til penslingPerlesukker til pyntSlik gjør du Begynn med å koke egg og avkjøl. Skrell egget og fjern eggehviten. Gni de kokte eggeplommene godt ut i en bolle og rør inn de rå eggeplommene. Visp sammen egg og sukker til lett eggedosis. Tilsett romtemperert smør og mel vekselvis. Elt deigen jevn, dekk til, og sett til avkjøling i ca. 1 time. Trill tynne pølser. Del pølsene i ca. 12 cm lange biter og form til små berlinerkranser. Legg dem på et stekebrett med bakepapir. Pensle hver berlinerkrans med sammenvispet eggehvite og strø over perlesukker. Stek berlinerkransene på midterste rille i stekeovnen ved 180 °C i ca. 10 minutter til de er gylne og gjennomstekte. Ta dem forsiktig over på en rist når de er litt avkjølt.   Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/sjokoladekake/ Sjokolade­kakeSjokoladekake i langpanne – enkel og rask å lage og uten tvil barnas favoritt! 1 timeEnkelt1 kake Ingredienser300 g smør3 1/2 dl vann6 ss kakaopulver3 stk. egg1 beger lettrømme2 ts. natron7 dl sukker7 dl hvetemel1 ts saltGlasur 100 g romtemp. smør5 dl melis2 ss kakaopulver3 ss kaffeKokosSlik gjør duSmelt smør, og ha det i en bolle. Ha i de øvrige ingrediensene, og tilsett melet til slutt. Smør en liten langpanne, ca. 25×35 cm. Kle så pannen med et bakepapir og hell røren over i pannen. Stek kaken på 180 °C i 30–40 minutter, på nederst rille. Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Smør glasuren på kaken når den er kald og strø med kokos til slutt. Stek brødet midt i ovnen på 225 grader C i ca 15 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge. Tips! For å lage et grovere brytebrød kan du erstatte 3 dl av hvetemelet med sammalt hvete.   Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2025-06-30 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/frokostrundstykker/ - Stikkord: Forside Frokost­rund­stykkerDeilige, hjemmelagde rundstykker som er superenkle å lage og som smaker himmelsk.  2 timerEnkelt8-10 rundstykkerFint Ingredienser8 dl hvetemel50 g smør50 g gjær1 ts sukker1 ts salt2 dl lunkent vann2 dl melkHåndfull valmuefrø/sesamfrøSlik gjør du Bland alt det tørre og rør sammen med gjær som er rørt ut i smeltet smør, lunkent vann og melk. Elt godt sammen. Deigen heves til dobbel størrelse, og bakes deretter ut på et melet bakebord. Kjevle til et rektangel, og brett og skjær slik det er beskrevet på venstre side. Alternativt kan du også dele deigen i 12 deler og forme dem til runde rundstykker. Pensle med pisket egg og dryss valmuefrø eller sesamfrø over. Stekes på 200 ºC i ca. 12 minutter. Avkjøl på rist. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/glutenfrie-eplemuffins/ Glutenfrie eplemuffinsGlutenfrie eplemuffins som smaker nydelig! 1 timeEnkelt8 muffins Ingredienser100 g smør, smeltet130 g sukker2 egg170 g glutenfritt mel1,5 ts bakepulver2 klyper salt2 ts vaniljesukker150 g melk2 epler, skrelt og delt i tynne skiver2 ts kanel2 ss sukkerSlik gjør du Smelt smør og mål opp de tørre ingrediensene. Pisk sukker og egg til eggedosis. Bland sammen og visp til røren er glatt og fin. Skrell eplene og skjær i tynne skiver som dyppes i en blanding av kanel og sukker. Fordel røren i muffinsformer og legg epleskivene ned i hver muffins. Stekes på 200 ºC midt i ovnen i ca. 15–20 minutter. Avkjøles på rist. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/en-deig-flere-muligheter/ En deig, flere muligheterMed denne grunndeigen kan du bake all verdens godsaker – alt fra skillingsboller til bladkrans og mange, mange flere. 3 timerEnkeltFint Ingredienser 6 dl melk 150 g smør 1 pk. fersk gjær 1 1/2 dl sukker 1 kg hvetemel 1 stk. sammenvispet egg til pensling Slik gjør du  Smelt smør og ha i litt av melken (ca. 1,5 dl) og rør ut gjæren. Ha i resten av melken og bland i mel og sukker. La deigen elte i 4–5 minutter. Ha eventuelt i mer mel til deigen slipper bollen. Hev deigen under plast på et lunt sted til den er dobbelt så stor (30–40 minutter).  Hveteboller Del grunndeigen i 24 mindre emner, trill ut, legg over på stekeplate med stekepapir og hev i ca. 45 minutter. Pensle med egg og stek på 225 ºC. Etter ca. 8–10 minutter brer det seg en nydelig duft av nystekt bakst, og bollene er ferdige. Havreboller Samme fremgangsmåte som med hveteboller, men erstatt 250 gram av hvetemelet med havremel. Dekorer med lettkokte havregryn. Skoleboller Del grunndeigen i 20 emner, rull ut bollene og legg over på stekeplate dekket med bakepapir. Gjør plass til vaniljekrem ved å enten klippe et kryss på toppen eller lag en grop med fingrene. Legg i et godt lag med vaniljekrem. Sett til ny heving i ca. 30 min. Pensle med egg og sett i ovnen på 225 ºC i ca. 8-10 min. Avkjøl og pynt med melisglasur og kokos. Skillingsboller Kjevl ut grunndeigen i et rektangel... --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2025-06-30 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/mandelstang/ MandelstangEn konfektbit til kaffen. Mandelstengene egner seg godt til å fryse ned. 1 timeEnkelt20 stk. (avhengig av str. ) Ingredienser500 g mandler500 g melis3 – 4 eggehviter1 kokesjokoladeHåndfull mandelflakSlik gjør du Mal mandler og bland sammen med melis og 3 eggehviter. Deigen skal ikke være for hard og smuldrete, og ikke for bløt og klissete. Rull litt lange pølser, som er ca. 1,5 cm tykke, og del opp i­ ønskede­ lengder. ­ Rull­ stengene ­i ­mandelfl­ak­ og ­legg­ på ­et brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter. Smelt sjokolade i vannbad, dypp avkjølte stenger i sjokolade og legg på et brett med papir eller plast. Vent et par minutter og mandelstengene er klare til å nytes. Oppbevaring3–4 dager i romtemperatur, en uke til 14 dager i kjøleskap eller inntil et halvt år i frysen. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-11-01 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/grovt-havrebrod/ Grovt havrebrødDette blir garantert en suksess til salaten eller suppen! 3 timerMiddels vanskelig2 brødHalvgrovt IngredienserBløtlegging6 dl vann300 g lettkokt havregryn150 g sammalt hvete, grov100 g havrekliDeig 750 g hvetemel2 ts salt2 ss sukker4 dl skummet melk1/2 dl rapsolje1 pk gjærEgg til penslingHavregryn til pyntSlik gjør du Bland sammen havregryn, sammalt hvete, havrekli og vann i en bakebolle. Elt godt for hånd eller med en kjøkkenmaskin på laveste hastighet. Deigen vil være klissete. Dekk bakebollen med plast og la den stå på benken i 20 minutter. Ha hvetemel, salt, sukker, melk og rapsolje i samme bakebolle. Smuldre i gjæren og elt deigen godt. Deigen vil fortsatt være litt klissete. Dekk bakebollen med plast og la den stå lunt i ca. 45 minutter til deigen har blitt dobbelt så stor. Del deigen i to like store emner. Form avlange brød. Pensle brødene med sammenvispet egg. Rull dem i havregryn og lag forsiktig ett eller flere snitt med en skarp kniv. Legg brødene i to smurte 2-liters brødformer. Dekk formene med et klede, og sett dem på et lunt sted til de har hevet til dobbel størrelse. Stek brødene på en rist nederst i ovnen ved 220 °C i ca. 45 minutter. Avkjøl på rist. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2025-01-13 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/grove-scones/ - Stikkord: Forside Grove sconesScones går superraskt å bake fordi det lages med bakepulver og ikke gjær, og derfor ikke trenger å heve. 40-60 minEnkelt8 stk. Grovt Ingredienser220 g hvetemel220 g sammalt hvete, fin eller grov1 ts salt1 ss bakepulver2 ss sukker4 ss rapsolje3 dl skummet-/lettmelkSlik gjør du Bland sammen mel, bakepulver, salt og sukker. Ha i olje og melk. Rør sammen deigen, men ikke arbeid den for lenge. Er deigen klissete, tilsett litt mer hvetemel. Del deigen i åtte og form til runde boller. Legg scones på stekeplate med bakepapir. Stek sconsene midt i ovnen ved 200 grader C i 15-20 minutter. Avkjøl på rist. Tips: Tilsett tranebær, solsikkefrø og gresskarkjerner for ekstra god smak. Stek brødet midt i ovnen på 225 grader C i ca 15 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge. Tips! For å lage et grovere brytebrød kan du erstatte 3 dl av hvetemelet med sammalt hvete. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/ostehorn/ OstehornOstehorn som er lette å lage, og som smaker nydelig enten det er til lunsjen eller lørdagskosen! 1 timeEnkelt12 hornFint Ingredienser9 dl hvetemel50 g gjær2 ss sukker1 ts salt65 g margarin2,5 dl melk3 dl vannSlik gjør du Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 grader C. Rør inn gjær. Bland godt og la deigen heve til dobbel størrelse, ca 1 time. Del deigen i tre. Kjevle ut til runde deiger. Del dem i seks trekanter og rull hver trekant sammen med den bredeste delen først. Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca 20 min. Pensle med vispet egg og strø over med revet ost. Stekes på 200 grader C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist. Tips! Ønsker du grovere horn kan du erstatte 4 dl av hvetemelet med sammalt hvete. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/sitronformkake/ - Kategorier: Påske SitronformkakeLett å lage, deilig til kaffen – en skikkelig hverdagskake! 1,5 timeEnkelt1 kakeFin Ingredienser2 dl sukker180 g smør3,6 dl hvetemel3 egg1 ts vaniljesukker1 ts bakepulver1/2 dl sitronsaft (ca en halv sitron)Revet skall av en hel sitronSlik gjør du Rør romtemperert smør og sukker lyst og luftig og rør inn ett og ett egg. Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker, og bland sammen så det blir en jevn masse. Rør inn sitronsaften med raspet sitronskall til slutt. Stekes i en smurt brødform på 180 grader C i ca 45-50 minutter. Avkjøl og dekorer med melisglasur og revet sitronskall på toppen. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2025-06-30 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/brownies/ - Stikkord: Forside BrowniesUngdommens favoritt! 1 timeEnkel1 kakeFin Ingredienser3 dl sukker4 ss kakao1,5 dl hvetemel1 ts vaniljesukker1/2 ts salt150 g smeltet, avkjølt smør2 egg Slik gjør du Bland alt det tørre og tilsett egg og smeltet smør. Hell røren i en smurt form, ca 20×20 cm. Stek kaken midt i ovnen på 150-175 grader i 25 minutter. Denne kaken skal være litt seig. Dryss melis på toppen når kaken er avkjølt. Tips: Tilsett hakkede mandler eller nøtter. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/bestemors-wienerbrod/ Bestemors wienerbrødNystekte wienerbrød er noe av det beste du kan få. Det er lett å lage varianter – gi fantasien fritt spillerom! 3 timerEnkeltca. 12 stk. Fint Ingredienser500 g hvetemel1/2 ts kardemomme30 g sukker3 dl melk1 egg2 pk gjær200 g smør som «bakes» inn Slik gjør du Bland sammen alle tørre ingredienser. Bland gjæren i lunken melk og ha egg i, bland så sammen med det tørre, kjevle deigen ut til et stort rektangel. Skjær tynne flak av litt av smøret og fordel på 2/3 av deigen. Brett siste del over og kjevle til smøret er kjevlet inn i deigen. Legg på nye tynne smørflak på 2/3 av deigen igjen og kjevle inn. Gjenta dette til alt smøret er kjevlet inn i deigen, og kjevle den ut til et rektangel. Strø med sukker og kanel. Rull sammen og skjær opp i deler på 2 cm. La dem heve i ca 20 minutter. Stekes på midterste rille på 225 grader C i ca 8 minutter. Dekorer med melisglasur og bær når wienerbrødene er avkjølt. Tips! En variant er å sprøyte vaniljekrem i midten før steking. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/hvit-dame/ Hvit dameFestkaken over alle festkaker! Det er ikke så vanskelig som du skulle tro, ta tiden til hjelp og du får en nydelig kake til festen. 3 timerMiddels vanskelig1 kake Kakebunn4 egg2 dl sukker1 dl hvetemel1 dl potetmel1 ts bakepulverMakronbunn3 eggehviter125 g melis125 g malte hasselnøtterKrem3 dl kremfløte1 ts sukkerAnnet1 glass bringebærsyltetøy1 stk masipanlokkPyntSlik gjør du KakebunnPisk egg og sukker til eggedosis. Sikt hvetemel, bakepulver og potetmel og vend forsiktig inn i eggedosisen. Hell røren i en form på 24 cm i diameter kledd med bakepapir og sett inn i kald ovn. Stekes i 45 min på 160 grader C. Avkjøles på rist. MakronbunnMal nøttene og bland dem med siktet melis og stivpisk eggehvitene. Bland forsiktig sammen og ha i en rund for på 24 cm i diameter kledd med bakepapir. Stekes i 45 minutter på 160 grader. Avkjøles på rist. KremKremfløte og sukker piskes til krem. Legg makronbunnen på kakefatet du vil benytte. Smør bringebærsyltetøy utover og legg et tynt lag med krem opppå. Del kakebunnen i to og legg nederste bunnen på. Smør bringebærsyltetøy utover og et godt lag med krem. Legg på toppen av kakebunnen, og ta resten av krem på toppen og på sidene av kaken. Legg marsipanlokket over. Dekorér med friske bær, marsipanroser, sjokolade – alt etter smak og behag. Kaken kan gjerne stå kaldt en stund før den skal spises. Da er det bare å nyte! Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2025-06-30 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/grovt-brod-med-rug/ Grovt brød med rugGrovt brød med rug smaker godt av rug. gresskarkjerner og honning. Gir deg en ekstra god metthetsfølelse og passer godt til lunsjen.  4 timerLett2 små brødEkstra grovt IngredienserBløtlegging5 dl vann150 g sammalt rug, grov150 g Fibra fullkornshvetemel200 g sammalt hvete, grov10 g havrekliDeig 200 g hvetemel2 ts salt60 g gresskarkjerner35 g honning1 pk gjærVann til penslingGresskarkjerner til pyntSlik gjør du Bland sammen sammalt rug, fullkornshvetemel, hvetekli og vann i en bakebolle. Elt godt for hånd eller med en kjøkkenmaskin på laveste hastighet. Deigen vil være klissete. Dekk bakebollen med plast og la den stå på benken i 20 minutter. (For å få frem ekstra god smak kan du gjerne la denne blandingen stå over natten. )Grovkutt gresskarkjernene. Ha i hvetemel, grovkuttede gresskarkjerner, salt, gjær og honning i samme bakebolle og elt deigen godt. Dekk bakebollen med plast og la den stå lunt til deigen har blitt dobbelt så stor, ca. 45 minutter. Del deigen i to like store emner. Form avlange brød. Pensle brødene med vann og rull dem i gresskarkjerner. Legg brødene i to smurte 1-liters brødformer. Dekk formene med plast, og sett dem på et lunt sted til de har hevet til dobbel størrelse. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved 200 °C i ca. 45 minutter. Avkjøl på rist. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/baker-brun-skillingsboller/ Baker Brun skillingsbollerNå kan du bake ekte Baker Brun skillingsboller uten kliss og søl. Du finner den i frysedisken i utvalgte dagligvarebutikker! 1,5 timeSuperenkelt! 8 skillingsbollerFin Ingredienser8 frosne skillingsbolle deigemnerHjemmebakt uten kliss og søl! 1. Sett deigemnene på en bakepapirkledd stekeplate og tin/hev dem i ovnen på 50 grader C i 1 time og 15 min til de er så store at de går i hverandre. 2. Ta bollene ut av ovnen og skru den opp til 200 grader C. Strø forsiktig på toppen med fint sukker. Stek bollene midt i ovnen i 10-12 min på 200 grader C til de er gyllen brune. 3. Avkjøl på rist og nyt ekte skillingsboller fra Baker Brun. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-11 - Modified: 2024-11-01 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/paskeharer/ - Kategorier: Påske PåskeharerLag koselige påskeharer med barna – superenkelt og godt! 2 timerMiddels vanskelig20 stk. Fint Ingredienser150 g smør6 dl melk1 pk gjær1 ts gurkemeie (eller safran)1 kg hvetemel1 1/2 dl sukker1 ts salt2 ts malt kardemommeEgg til penslingCa 40 rosiner2 dl melis til dekorSlik gjør du Smelt smøret og ha i melken. Rør gjæren ut i den lunkne blandingen. Ha gurkemeie (safran) i melkeblandingen og bland til krydderet er løst opp. Elt inn mel blandet med sukker, kardemomme og salt og la heve til dobbel størrelse, ca 40 minutter. Del deigen i ca 20 like store deler. Lag ovale stykker. Skjær et snitt i hvert stykke, og brett til siden. Fest rosiner til øyne. Dekk harene med plast eller et klede og la etterheve til nesten dobbel størrelse, ca 25 minutter. Pense harene med egg og stek midt i ovnen på 225 grader C i ca 10 minutter. Avkjøl på rist og dekorer med melisglasur. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-03 - Modified: 2024-12-02 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/brytebrod/ BrytebrødDette blir garantert en suksess til salaten eller suppen! 2 timerEnkelt7 rundstykkerFint Ingredienser 25 g gjær 3 dl lunkent vann 2 ss olivenolje 1/2 ts salt 7 dl hvetemel Egg til pensling Sesamfrø som dekor Slik gjør du  Rør gjæren ut i vann og tilsett olje, salt og mel. Elt deigen godt, dekk bakebollen med plast og la den stå til heving i ca en time. Ha deigen på et melet bakebord og del den i 7 like store emner. Trill emnene runde og legg dem inntil hverandre med ca 0,5 cm klaring på et bakepapirkledd stekebrett. Én på midten og resten rundt. Dekke brytebrødet med et klede og etterhev dem til ca dobbel størrelse, ca 30. min. Pensle med sammenvispet egg og strø på med sesamfrø (eller valmuefrø). Stek brødet midt i ovnen på 225 grader C i ca 15 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge. Tips! For å lage et grovere brytebrød kan du erstatte 3 dl av hvetemelet med sammalt hvete. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- - Published: 2024-10-03 - Modified: 2024-11-18 - URL: https://bakerbrun.no/oppskrifter/eplekake/ EplekakeSaftig og god eplekake – nydelig med vaniljeis! 1,5 timeEnkelt1 kake Ingredienser200 g sukker200 g smør4 egg110 g hvetemel1,5 ts bakepulver3 epler1,5 t malt kanel2 ss sukker60 g hakkede mandlerSlik gjør du Rør sukker og smør godt sammen. Tilsett eggene, ett av gangen. Bland inn hvetemel og bakepulver. Ha røren i en smurt springform, 24 cm. Skrell og skjær eplene i båter og fordel dem på toppen av kaken. Dryss over kanel, sukker og hakkede mandler. Stek kaken på nederste rille i stekeovnen ved 180 °C i 35–40 minutter. Avkjøl på rist. Stek brødet midt i ovnen på 225 grader C i ca 15 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge. Tips! For å lage et grovere brytebrød kan du erstatte 3 dl av hvetemelet med sammalt hvete. Ikke ork til å bake selv? Du får alltid tak i ferske bakervarer hos oss. Finn nærmeste bakeri --- --- ## Bakerier - Published: 2025-04-14 - Modified: 2025-06-23 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/svensgarden-bryggen/ Svensgården, BryggenPå Svensgården kan du nyte deilig bakst og nydelige retter fra vår meny. Ta gjerne kontakt for booking av møte eller selskap! Praktisk info Adresse: Bryggen 27, 5003 Bergen Åpningstider: Mandag-fredag: 07:00-21:00Lørdag: 09:00-21:00Søndag: 09:00-21:00 Kontaktinfo:E-post: svensgarden@bakerbrun. noTelefon: +47 904 08 730 window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-1273', options: {"center":{"lat":60. 3971324,"lng":5. 323504199999999},"zoom":13,"width":"100%","height":"500","markers":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false},"info_windows":} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-12-04 - Modified: 2024-12-04 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/asane-storsenter-bygg-a/ Åsane Storsenter - Bygg AI vår butikk i Åsane Storsenter har vi vår flinkeste kokk og baker på plassen. Han tryller frem de lekreste påsmurte småbrød, foccacia og toast. Deilige boller og wienerbrød samt et stort utvalg av brød bakt på ovnen like bak disken er våre signaturprodukter. Det er kjekt når du føler at du som kunde betyr noe, og den følelsen får du virkelig her. Terjes helt særegne kakespesialiteter kan nytes i denne avdelingen. Tradisjonelle Hvite Damer og selskapskaker kan bestilles i butikken. Praktisk infoAdresse: Bygg A, Åsane Senter 42, 5116 UlsetÅpningstider: Man-fre: 09:00-21:00Lør: 09:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon: 930 77 723E-post: arken@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-1160', options: {"center":{"lat":60. 46617500000001,"lng":5. 322718500000001},"zoom":13,"width":"100%","height":"500","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","scrollwheel":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2025-06-04 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/horisont/ HorisontVelkommen til vårt nye bakeriutsalg på Horisont. Følg duften av nystekte skillingsboller og brød, deilige påsmurte rundstykker og nytraktet kaffe. Vi gleder oss til å se deg! Praktisk info Adresse: Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg Åpningstider: Man-fre: 09:00-21:00Lør: 09:00-18:00Søn: Stengt Kontaktinfo: Telefon: 565 50 247E-post: horisont@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-776', options: {"center":{"lat":60. 46911499999999,"lng":5. 3221718},"zoom":13,"width":"100%","height":"500","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/amfi-knarvik/ Amfi KnarvikVelkommen til vårt bakeriutsalg på Amfi Knarvik. Du finner oss like ved Vinmonopolet. Følg duften av nystekte skillingsboller og brød, deilige påsmurte rundstykker og nytraktet kaffe. Praktisk info Adresse:Kvernhushaugane 10, 5914 Isdalstø Åpningstider:Man-fre: 09:00-20:00Lør: 09:00-18:00Søn: Stengt Kontaktinfo:Telefon: 565 50 241E-post: knarvik@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-773', options: {"center":{"lat":60. 54827219999999,"lng":5. 2877112},"zoom":13,"width":"100%","height":"500","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2025-06-30 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/fantoft/ FantoftVelkommen til vårt koselige bakeriutsalg på Fantoft! Deilige, nybakte bakervarer rett fra ovnen, gode påsmurte rundstykker, og deilige kaker. Vi ligger like ved Bybanestoppet! Praktisk info Adresse: Fantoftveien 16, 5072 Bergen Åpningstider: Man-Lør: 09:00-17:00Søndag: 10:00-17:00 Kontaktinfo: Telefon: 908 19 984E-post: fantoft@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-714', options: {"center":{"lat":60. 3459618,"lng":5. 351973},"zoom":12,"width":"100%","height":"600","markers":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","scrollwheel":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false},"info_windows":} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/amfi-stord/ Amfi StordStordabuerne har talt! De fleste ønsket et grovt brød og et surdeigsbrød. Stordabrødet er derfor et grovt surdeigsbrød som er mykt og godt og som smaker himmelsk. Vi ønsker velkommen til nyåpning med ferske bakervarer, nytraktet kaffe, deilige påsmurt varianter og gode kaker. Praktisk infoAdresse: Hamnegata 11, 5411 StordÅpningstider: Man-fre: 08:00-20:00Lør: 09:00-18:00Kontaktinfo: Telefon: 901 98 845 window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-691', options: {"center":{"lat":59. 7786639,"lng":5. 4992487},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false},"info_windows":} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/vestkanten/ VestkantenEndelig på Vestkanten! Velkommen til vårt nye bakeriutsalg på Vestkanten – du finner oss like ved Obs! Besøk oss på Vestkanten – et godt sted å sitte ned og ta en kopp kaffe og noe å bite i. Deilige lunsj- og kveldsretter – og alltid ferske, nystekte boller og brød fra egen ovn. Praktisk infoAdresse: Loddefjordvn. 2, 5171 LoddefjordÅpningstider: Man-fre: 08:00-21:00Lør: 08:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon: 902 81 390E-post: vestkanten@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-565', options: {"center":{"lat":60. 3633091,"lng":5. 2354135},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false},"info_windows":} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-04 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/asane-storsenter/ Åsane StorsenterNå har vi to Baker Brun utsalg i Åsane Storsenter, både bygg A og bygg B. Vi baker ferske, gode bakervarer i egen oven hele dagen. Deilige lunsjeretter, nybakte boller og gode brød finner du alle dager hos oss. Praktisk infoAdresse: Åsane StorsenterBygg B – underetg5116 UlsetÅpningstider: Man-fre: 10:00-21:00Lør: 09:00-18:00Søn: Stengt Kontaktinfo: Telefon: 982 93 474E-post: asane@bakerbrun. no  window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-560', options: {"center":{"lat":60. 4654542,"lng":5. 3234055},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false},"info_windows":} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2025-06-04 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/danmarksplass/ DanmarksplassBesøk vårt bakeriutsalg på Danmarksplass! Ferske skillingsboller hele dagen! Deilige lunsj- og kveldsretter, nybakte brød og boller hver dag. Praktisk info Adresse: Fjøsangerveien 32, 5054 Bergen Åpningstider: Man-fre: 07:30-18:00Lør-søn: 09:00-18:30 Kontaktinfo: Telefon: 907 08 897E-post: danmarksplass@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-489', options: {"center":{"lat":60. 3761583,"lng":5. 339448},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/telegrafen/ TelegrafenBesøk oss på Telegrafen Vi har pusset opp lokalene våre i Telegrafen, de nydelige lokalene midt i bygningen fortjente en fin oppgradering. Kom å se! Her har vi alle rettigheter og også noen gode småretter som vil smake – i tillegg til gode, ferske bakervarer fra egen ovn hele dagen. Praktisk infoAdresse: Starvhusgaten 4, 5014 BergenÅpningstider: Man-fre: 09:00-20:00Lør: 09:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon:966 13 212E-post: telegrafen@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-291', options: {"center":{"lat":60. 3922785,"lng":5. 3257869000000255},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/sletten-senter/ Sletten SenterBesøk oss på Sletten Senter! Baker Brun på Sletten Senter ligger på gateplan like ved inngangen på høyre side. Her får du ferske bakervarer hele dagen, og våre smilende medarbeidere gir deg en god opplevelse, enten det er til møte eller bare en hyggelig pause med god prat og gode venner. Bakerovnen er en naturlig del av butikken, og ferskheten og kvaliteten er unik. Praktisk infoAdresse: Vilhelm Bjerknes’ vei 4, 5081 BergenÅpningstider: Man-fre: 08:00-20:00Lør: 09:00-18:00Søn: 11:00-17:00Kontaktinfo: Telefon: 982 93 449E-post: sletten@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-290', options: {"center":{"lat":60. 3563963,"lng":5. 359340800000041},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/sartor-storsenter/ Sartor StorsenterBesøk oss på Sartor Storsenter! Baker Brun på Sartor Storsenter er etablert i den sørlige delen av senteret med inngang til glassbygget. Vi har kjekke og greie medarbeidere som hjelper deg med alt du måtte trenge til møtemat, lunsj i kaféen og om du vil ha rykende ferske spesialbrød med hjem så finner du det hos oss. Bakerovnen er en naturlig del av butikken og ferskheten og kvaliteten er unik. Praktisk infoAdresse: Sartorvegen 12, 5353 StraumeÅpningstider: Man-fre: 09:00-21:00Lør: 09:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon: 928 71 791E-post: sartor@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-289', options: {"center":{"lat":60. 35898330000001,"lng":5. 125566100000015},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/nesttunsenteret/ NesttunsenteretVi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunsjretter og grove gode brød finner du alle dager hos oss. Praktisk infoAdresse: Østre Nesttunvegen 16, 5221 NesttunÅpningstider: Man-fre: 09:00-20:00Lør: 09:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon: 966 27 541E-post: nesttun@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-288', options: {"center":{"lat":60. 31726430000001,"lng":5. 354616699999951},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/laksevag-senter/ Laksevåg SenterVi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunsjretter og grove gode brød finner du alle dager hos oss. Praktisk infoAdresse: Kringsjåveien 89, 5163 LaksevågÅpningstider: Man-fre: 09:00-20:00Lør: 10:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon: 982 93 478E-post: laksevag@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-287', options: {"center":{"lat":60. 38948799999999,"lng":5. 286744099999964},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/lagunen/ LagunenI Lagunen Storsenter finner du oss like til venstre for hovedinngangen. Her baker vi med våre deiger fra morgen til kveld. Ferske spesialbrød og deilig småbakst er vår spesialitet. Randi gir deg hjelpen du trenger om du er på jakt etter noe spesiellt. Bestill gjerne kaker her hos oss. Praktisk infoAdresse: Laguneveien 12, 5239 RådalÅpningstider: Man-fre: 09:00-21:00Lør: 09:00-18:00Søndag: Stengt Kontaktinfo: Telefon: 926 78 808E-post: lagunen@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-286', options: {"center":{"lat":60. 29664259999999,"lng":5. 330781699999989},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/kleppesto-senter/ Kleppestø SenterVinteren 2014 utvidet og bygget vi ny butikk i andre etasje i Kleppestø senter. Med lyse flotte omgivelser og glasstak over hodet kan du nyte rykende ferske bakervarer i stilfulle omgivelser. Vår meny inneholder også middagsretter og rykende varme lunsjretter. Praktisk infoAdresse: Gamle Kleppestøvegen 2, 5300 KleppestøÅpningstider: Man-fre: 10:00-21:00Lør: 10:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon: 930 71 910E-post: kleppesto@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-285', options: {"center":{"lat":60. 4096713,"lng":5. 227543900000001},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2025-06-11 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/bryggen/ BryggenDu finner oss i den gamle gården på Bryggen hvor vi baker tradisjonelle brød og boller for både Bergensere og turister. Velkommen inn til oss. Praktisk info Adresse: Bryggen 47, 5003 Bergen Åpningstider:Man-fre: 07:00-21:00Lør: 09:00-21:00Søn: 10:00-21:00 Kontaktinfo: Telefon:930 79 514E-post: sostergarden@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-284', options: {"center":{"lat":60. 39777420000001,"lng":5. 322282200000018},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/blomsterdalen/ BlomsterdalenLike ved åpningen finner du Baker Bruns bakerikafé. Vi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunchretter og grove gode brød finner du alle dager hos oss. Praktisk infoAdresse: Lilandsvegen 3, 5258 BlomstedalenÅpningstider: Man-fre: 07:00-20:00Lør: 09:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon: 982 93 456E-post: blomsterdalen@bakerbrun. no  window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-283', options: {"center":{"lat":60. 28433210000001,"lng":5. 251738700000033},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2025-04-22 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/bergen-storsenter/ Bergen StorsenterVi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunchretter og grove gode brød finner du alle dager hos oss. Praktisk info Adresse:Strømgaten 8, 5015 Bergen Man-fre: 07:00-21:00Lør: 09:00-18:00Søn: 11:00-17:00 Kontaktinfo:Telefon: 930 78 002E-post: bakersmauet@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-282', options: {"center":{"lat":60. 397076,"lng":5. 324383},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2024-12-03 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/oasen/ OasenVi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunchretter og grove gode brød finner du alle dager hos oss. Praktisk infoAdresse: Folke Bernadottes vei 52, 5147 FyllingsdalenÅpningstider: Man-fre: 09:00-21:00Lør: 09:00-18:00Søn: StengtKontaktinfo: Telefon: 982 93 490E-post: oasen@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-281', options: {"center":{"lat":60. 3489463,"lng":5. 291054199999962},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-25 - Modified: 2025-04-22 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/amfisenteret-os/ Amfisenteret OsVi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunsjretter og grove gode brød finner du alle dager hos oss. Praktisk infoAdresse: Prestegardskogen 2B, 5200 OsÅpningstider: Man-fre. 09:00-21:00Lør: 09:00-18:00Søndag: StengtKontaktinfo: Telefon: 982 93 485E-post: osamfi@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-279', options: {"center":{"lat":60. 2022351,"lng":5. 456981400000018},"zoom":13,"width":"100%","height":"600","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","draggable":false,"scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- - Published: 2024-10-24 - Modified: 2025-04-22 - URL: https://bakerbrun.no/bakerier/klosteret/ KlosteretVi baker ferske gode bakervarer i egen ovn hele dagen. Deilige lunsjretter og grove gode brød finner du alle dager hos oss. Praktisk info Adresse: Klostergaten 2, 5005 BergenÅpningstider: Man-fre: 08:00-17:00
Lør: 09:00-17:00
Søn: 10:00-17:00Hver første torsdag i måneden har vi åpent til kl 19:00. Da har vi strikkekafé fra kl 17:00-19:00 – velkommen! Kontaktinfo: Telefon: 482 37 741
E-post: klosteret@bakerbrun. no window. MRK_MAP_INSTANCES = window. MRK_MAP_INSTANCES || ; MRK_MAP_INSTANCES. push({ map: 'mm-map-293', options: {"center":{"lat":60. 397076,"lng":5. 324383},"zoom":13,"width":"100%","height":"500","markers":,"info_windows":,"options":{"zoomControl":"1","mapTypeControl":"1","scaleControl":"1","streetViewControl":"1","rotateControl":"1","fullscreenControl":"1","draggable":"1","fitToClosestBounds":"","mapTypeId":"","styles":"","scrollwheel":false,"disableDoubleClickZoom":false,"disableDefaultUI":false,"fitToBounds":false}} }); Det lønner seg å bli bakervenn! Som medlem i vår kundeklubb får du tilgang til faste medlemsfordeler, unike tilbud og arrangementer. Bli bakervenn --- ---